Grote update: Kunst en webdesign

Geplaatst: 8 juni 2012

Afgelopen week is er een prachtig kunststuk toegevoegd aan ons kantoor te Groningen. Het gaat hier om een exclusief stuk van onze hoogsteigen vormgever Martijn Runia, dat bestaat uit drie delen. Ieder deel representeert een invloedrijk icoon dat onze bedrijfscultuur door merg en been inspireert.

Schilderingen op de werkvloer
Ik heb het hier natuurlijk over de mannen Steve Jobs, Richard Branson en Chris Martin. De schilderingen zijn op grote glazen platen gevormd en geven onze passie om te excelleren op het gebied van design, technologie, ondernemerschap en passie weer. De explosie aan kleuren houdt je tevens goed alert tijdens een dag hard werken.

Vergil art

Vergil Bonbons
Ook op het gebied van webdesign hebben we niet stilgezeten. We zijn trots op de volgende projecten die we de afgelopen maanden tot een goed einde hebben gebracht. Zo hebben we Vergil Bonbons gelanceerd, waarmee iedereen in Nederland een vriend(in), geliefde of familielid gemakkelijk en snel een gepersonaliseerd doosje bonbons kan versturen. Wil je iemand ambachtelijke chocolade cadeau doen; klik jezelf dan direct een weg naar Vergil Bonbons. Om op de hoogte te blijven van heerlijke chocolade en bonbons recepten bezoek je de blog www.bonbon-blog.nl!

Vergil Bonbons

Now Fly
Onlangs werd een van onze nieuwe initiatieven op 925 (de blog met nieuws voor ondernemers, gestart door Jort Kelder) geïntroduceerd aan het grote internettende publiek. Het is een splinternieuwe reiswebsite waarbij je gemakkelijk een reis kan boeken door drie vragen te beantwoorden: "Wanneer wil je weg?", "Wat voor weer wil je?" en "Hoelang ga je?". Nog nooit was het zo gemakkelijk en leuk om je eerstvolgende vakantie uit te kiezen! Probeer het nu zelf op Now Fly.

reacties
blog comments powered by Disqus